N°1 in Europe for second houses

Ελλάδα

Ισπανία

Γαλλία

Πορτογαλία

Ελλάδα

Ιταλία

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ισραήλ

Μεξικό

Κύπρος

Μαυρίκιος

Μαρόκο

Η.Π.Α.

Ανδόρρα

+
Σχεδιασμός της ζώνης αναζήτησής μου
Αναζήτηση ανά χρόνο απόστασης

EUR

EUR

GBP

USD

CHF

AED

ALL

ARS

AUD

BRL

CAD

CNY

COP

CZK

DZD

EGP

FRF

HUF

ILS

ITL

JPY

KYD

MAD

MYR

PLN

SEK

THB

TND

VND

XCD

ZAR

Ακίνητο στο νησί της Σάμου

Ακίνητο στο νησί της Σάμου

Ακίνητο στο νησί της Σάμου

στην Ελλάδα Χώρα με αναρίθμητα τοπία, η Ελλάδα προσφέρει πολυποίκιλες ευκαιρίες για επένδυση ακινήτων. Είτε πρόκειται για ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα, σε ένα από τα πολυάριθμα Ελληνικά νησιά, είτε για ένα μεγάλο σπίτι στην Αθήνα, η επιλογή δεν θα είναι εύκολη. Επιπλέον, οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα, έχουν μειωθεί κατά 30% με 50% ανάλογα με την περιοχή. Η Ελλάδα διαθέτει ένα κράμα μυθολογίας και αρχαίας ιστορίας, που προκαλούν δέος και θαυμασμό ακόμη και σήμερα. Είτε προτιμάτε να κάνετε βόλτα γύρω από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, ή να απολαμβάνετε τις ειδυλλιακές παραλίες στα μικρά νησιά, θα έχετε πολλές και διαφορετικές επιλογές αγοράς κατοικίας στην Ελλάδα.
  • Κρήτη
  • Κεντρική Μακεδονία
  • Πελοπόννησος
  • Αττική
  • Ιόνια Νησιά
  • Στερεά Ελλάδα
  • Θεσσαλία

Ακίνητο στην Κρήτη

Λουτρό, Κρήτη Τώρα το όνειρο για μια βίλα στο Αιγαίο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα σπίτι ή διαμέρισμα, ή να επενδύσετε σε κάποιο ακίνητο στην Κρήτη, αυτό το νησάκι γεμάτο ελαιόδεντρα μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς. Η περίπτωση ξεκίνησε να παρουσιάζει ενδιαφέρον από το 2014 οπότε οι τιμές έπεσαν και παραμένουν χαμηλές έκτοτε. Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας βρίσκεται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης πράγμα που διευκολύνει τις ενδοκοινοτικές αγορές. 'Ετσι, είναι πλέον εύκολη η αγορά ενός σπιτιού στην Κρήτη, στους λόφους ή δίπλα στη θάλασσα, απ' όπου μπορείτε να απολαύσετε θέα που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για ένα νησί με πλούσια ιστορία συνυφασμένη με την αρχαία μυθολογία. Ο μύθος λέει ότι στην Κρήτη γεννήθηκε και ο θεός Δίας.

Ακίνητο στην Κρήτη

Ακίνητο στην Κρήτη

Ακίνητο στην Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη Η Κεντρική Μακεδονία διαθέτει στρατηγική γεωγραφική θέση με άμεση πρόσβαση στην Ευρώπη. Βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος και εκεί βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί βασικό εμπορικό λιμάνι της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει πλούσια ιστορική κληρονομιά από την εποχή του Βυζαντίου. Πολιτιστική Πρωτεύουσα Νεολαίας το 2014, η Θεσσαλονίκη φημίζεται για το δυναμισμό της και την πολιτιστική της ζωή χάρη στη Διεθνή Έκθεση, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και άλλα πολλά. Η αγορά ακινήτων στη Μακεδονία προσφέρει πολύ καλές ευκαιρίες. Τι λέτε λοιπόν; Θέλετε διαμέρισμα στην παλιά πόλη της Θεσσαλονίκης; Ή μια βίλα με θέα στη θάλασσα και τη Χαλκιδική;

Ακίνητο στην Κεντρική Μακεδονία

Ακίνητο στην Κεντρική Μακεδονία

Ακίνητα στην Πελοπόννησο

Λακωνία, Πελοπόννησος Η περιοχή αυτή της Νότιας Ελλάδος, πνιγμένη στις ελιές, χαρίζει πληθώρα διαφορετικών εικόνων. Είτε είστε τύπος της πόλης είτε αγαπάτε το ψάρεμα, θα έχετε πολλές επιλογές αγοράς κατοικίας, βίλας ή διαμερίσματος στην Πελοπόννησο. Ο χαρακτήρας των χωριών διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, όπως το Ναύπλιο, που είναι επηρεασμένο από την ιταλική του περίοδο, όπως είναι εμφανές στα πλακόστρωτα δρομάκια του με τις μπουκαμβίλιες. Η απόκτηση ακινήτου στην Πελοπόννησο είναι ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί: Η αγορά μονοκατοικίας ή διαμερίσματος είναι κάπου 10%-15% φτηνότερη από την αγορά αντίστοιχου ακινήτου στα Ελληνικά νησιά. Μια βίλα σε λόφο στην Πελοπόννησο, η οποία προσφέρει ένα πανόραμα στις τρεις θάλασσες που περιβάλλουν την περιοχή, θα προσελκύει ολοένα και περισσότερους επενδυτές που τους αρέσει η περιοχή της Λακωνίας, η οποία είναι ευκολότερα προσβάσιμη από κάποια ελληνικά νησιά.

Ακίνητα στην Πελοπόννησο

Ακίνητα στην Πελοπόννησο

Ακίνητα στην Αττική

Παρθενώνας, Αθήνα Η Αττική προσελκύει επενδυτές χάρη στις ελιές της. Ο χειμώνας είναι γλυκός και οι τιμές των ακινήτων στην Αθήνα πολύ καλές. Έχουν πέσει σχεδόν στο μισό από το 2008 και τα ακίνητα αποτελούν μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αγοράσουν μονοκατοικία ή διαμέρισμα στην Αττική. Πολλές επιλογές αγοράς διαμερισμάτων στην Αθήνα: Η νότια Αθήνα προσφέρει προνομιακή πρόσβαση στην θάλασσα. Η βόρεια είναι ιδανική για οικογένειες με πολλά σχολεία και εύκολη πρόσβαση στην παλιά Αθήνα και την Πλάκα, στους πρόποδες της Ακρόπολης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αγορά ενός οικοπέδου ή μιας βίλας σε κάποια από τα υψώματα της πόλης ή λίγο εκτός κέντρου. Η πλούσια ιστορία της περιοχής, η γαστρονομία και τα τοπία της θα σας μαγέψουν.

Ακίνητα στην Αττική

Ακίνητα στην Αττική

Ακίνητο στα Επτάνησα

Κέρκυρα Πλούσια βλάστηση, υπέροχα ορεινά τοπία, ονειρεμένες παραλίες και ενετική αρχιτεκτονική. Αυτά είναι τα Επτάνησα. Ταυτόχρονα, χάρη στη θέση τους κοντά στη Δυτική Ελλάδα, διαθέτουν αυθεντικότητα και μεγάλο αγροτικό πληθυσμό. Ποιο νησί να πρωτοδιαλέξετε; Την μαγευτική Κέρκυρα, ένα εκπληκτικό μίγμα Ελληνικού και Ιταλικού πολιτισμού; Την ήσυχη Ιθάκη όπου η Πηνελόπη ύφαινε τον ιστό της αναμένοντας τον Οδυσσέα; Ή την Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο και πιο ορεινό νησί των Επτανήσων, το οποίο είναι πραγματικός παράδεισος για όλους τους τύπους επισκεπτών αλλά κυρίως για τους περιηγητές; Πώς να μην πειστεί κανείς να επενδύσει; Η αγορά ακινήτων στα Επτάνησα προσφέρει πολλές επιλογές διαμερισμάτων και μονοκατοικιών προς πώληση και παραμένει ενδιαφέρουσα και ανθηρή παρότι οι τιμές είναι υψηλότερες από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Ακίνητο στα  Επτάνησα

Ακίνητο στα Επτάνησα

Ακίνητο στην Κεντρική Ελλάδα

Αρχαίο Θέατρο Δελφών Το μαντείο των Δελφών, η μάχη των Θερμοπυλών ή η Σφίγγα που νικήθηκε από τον Οιδίποδα μας πηγαίνουν πίσω στα μαθήματα ιστορίας και μυθολογίας στο σχολείο. Επισκεφθείτε την Κεντρική Ελλάδα και νιώστε ότι ξεφυλλίζετε έναν αρχαίο τόμο ιστορίας. Φυσικά, θα πρέπει να ξεκινήσετε από τους Δελφούς. Σε ένα περιβάλλον που κόβει την ανάσα με πλούσια φύση, θα νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μπορεί η Εύβοια να προσελκύει πολλούς επισκέπτες χάρη στα μικρά γραφικά ορεινά χωριά της και τις υπέροχες παραλίες της με τη λεπτή άμμο, διαθέτει όμως και πλούτο αρχαιολογικών χώρων καθώς και βυζαντινών και ενετικών ερειπίων. Υπάρχει κάτι λοιπόν για όλα τα γούστα. Δε μένει παρά να αποφασίσετε τι θέλετε να αποκτήσετε. Διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα, μια βίλα δίπλα στη θάλασσα ή σπίτι σε παραδοσιακό χωριό; Η αγορά ακινήτων στην Κεντρική Ελλάδα προσφέρει πολλές επιλογής για κάθε πορτοφόλι.

Ακίνητο στην Κεντρική Ελλάδα

Ακίνητο στην Κεντρική Ελλάδα

Ακίνητο στη Θεσσαλία

Μετέωρα, Θεσσαλία. Ο μεγάλος και εύφορος θεσσαλικό κάμπος, στους πρόποδες του Ολύμπου, είναι πλούσιος σε φυσικά και πολιτιστικά μνημεία. Παρότι δεν αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό της Ελλάδας, η Θεσσαλία προσφέρει πολλά για να κάνει και να δει κανείς. Πάνω απ΄όλα, πρέπει να αναφερθεί το μεγαλειώδες θέαμα των Μετεώρων: Ανεβείτε και ανακαλύψτε μετά από μια στροφή του δρόμου, το σύμπλεγμα 24 βράχων στους οποίους βρίσκονται κυριολεκτικά κρεμασμένα μοναστήρια. Το θέαμα προκαλεί δέος. Στη συνέχεια, μπορείτε να ηρεμήσετε απολαμβάνοντας τις πανέμορφες παραλίες του Αιγαίου. Καλή ιδέα θα ήταν και μια εκδρομή σε κάποιο από τα νησιά των Σποράδων, όπως η Σκύρος, ένα νησί συνυφασμένο με τη μυθολογία. Και το κερασάκι στην τούρτα; Η αγορά ακινήτων στη Θεσσαλία διαθέτει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σε καλές τιμές: Οικόπεδα, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εκ των οποίων κάποιες έχουν θέα στη θάλασσα.

Ακίνητο στη Θεσσαλία

Ακίνητο στη Θεσσαλία

Κτηματομεσιτικό γραφείο

Είστε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο και θέλετε να προωθήσετε τις αγγελίες σας;

Ιδιώτης

Are you an independent seller looking to sell your property?