Γενική περιγραφή
Μεταφρασμένο αυτόματα από ![]()
Αυτή η κατοικία 3 υπνοδωματίων χτίστηκε το 2006 και έχει τη γοητεία ενός παλιού ελληνικού σπιτιού στυλ. Όλο το σπίτι βρίσκεται στο ισόγειο.
Το σπίτι σχεδιάστηκε από τους ιδιοκτήτες σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Από τη μία πλευρά του σπιτιού είναι το σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και από την άλλη πλευρά είναι το κύριο υπνοδωμάτιο και τα δωμάτια των παιδιών/επισκεπτών, όλα συνδέονται με ένα μικρό διάδρομο. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, το μεγάλο υπνοδωμάτιο και το υπνοδωμάτιο των επισκεπτών χωρίζονται από το μπάνιο.
Η κουζίνα είναι μια κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με πάγκο όπως μπαρ και είναι βαμμένη με κρεμ χρώμα. Ο πάγκος της κουζίνας είναι σε ένα χρώμα ξύλου, το οποίο δίνει μια ωραία αντίθεση με τα κεραμίδια στυλ χώρας στον τοίχο. Τα ράφια, το παραδοσιακό ράφι πλάκα και το κλασικό ντουλάπι οθόνη δώσει στην κουζίνα μια μεγάλη εικόνα στυλ χωριό.
Το σαλόνι διαθέτει έναν άνετο παραδοσιακό χτιστό καναπέ γύρω από το τζάκι με άφθονο χώρο αποθήκευσης στους καναπέδες.
Για να δημιουργήσετε μια παραδοσιακή εμφάνιση, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να χτίσουν ένα απλό τζάκι με ωραίες μαλακές καμπύλες. Πολύ άνετο το βράδυ σε μια ψυχρότερη μέρα. Μια άλλη ωραία λεπτομέρεια του σπιτιού είναι η αψιδωτή πόρτα στο χολ.
Όλα τα υπνοδωμάτια και τα δωμάτια έχουν αρκετό φως μέσα από τα παράθυρα. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει ένα όμορφο παραδοσιακό χτιστό καναπέ-κρεβάτι που του δίνει μια μεγάλη αίσθηση για να κοιμηθεί μέσα, με ένα μάτι στο παλιό καιρό. Το κρεβάτι είναι ένα πολύ άνετο κρεβάτι King size των 2m x 2m και προσφέρει ένα ευρύχωρο μέρος για αποθήκευση από κάτω.
Το σπίτι διαθέτει μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα/ντους και τουαλέτα. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του μπάνιου είναι ο μακρύς πάγκος με το ντουλάπι από κάτω, το οποίο είναι μερικώς κλειστό και εν μέρει ανοιχτό, προσφέροντας έναν διακοσμητικό τρόπο για να τακτοποιείτε τις πετσέτες σας.
Τα ξύλινα παντζούρια δίνουν μια αίσθηση πιο εξοχικού στυλ και το σπίτι είναι βαμμένο λευκό με μπλε παράθυρα, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτή η πραγματική ελληνική εικόνα. Σε όλο το σπίτι υπάρχει μια βεράντα που είναι ζωγραφισμένο σε ένα όμορφο Ελληνικό μοτίβο. Στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, υπάρχει μια πέργκολα. Αυτό στο μπροστινό μέρος έχει μια όμορφη ροζ βουκαμβίλιες και το ένα στην πλάτη καλύπτεται από ένα αμπέλι. Από την πίσω πλευρά υπάρχει ένα φανταστικό δέντρο καρυδιάς που δίνει πραγματικά την καλύτερη σκιά σε μια ηλιόλουστη μέρα και που μπορεί να φιλοξενήσει μια αιώρα. Φυσικά, υπάρχει αρκετός χώρος για μεγάλες ψησταριές.
Στον κήπο υπάρχουν 10 ελαιόδεντρα και κάθε Νοέμβριο, όταν είναι καιρός να τα θερίσουμε, μπορείτε να ζήσετε την απόλαυση της συλλογής τους και να κάνετε το δικό σας παρθένο ελαιόλαδο. Κάθε χρόνο μπορείτε επίσης να κάνετε τη δική σας μαρμελάδα από τα δικά σας φρούτα. Η λεμονάδα, ο χυμός πορτοκαλιού, το μανταρίνι και η μαρμελάδα σύκο είναι μόνο μερικά από τα νόστιμα προϊόντα που μπορείτε να κάνετε από τους καρπούς των δέντρων στον κήπο. Επιπλέον, υπάρχουν ροδακινόπιτες, βερίκοκα, ένα ρόδι, μια αχλαδιά, μηλιές, ένα δαμάσκηνο δέντρο και ένα πραγματικό δέντρο μπανάνα που δίνει φανταστικές μικρές, αλλά νόστιμες μπανάνες.
Υπάρχουν πολλά δέντρα ξηρών καρπών, καθώς και ένα δέντρο αμυγδάλου και μια καρυδιά. Και φυσικά, για να μην ξεχνάμε, σταφύλια! Διαφορετικό είδος δέντρων σταφυλιών στο πίσω μέρος του κήπου, καθώς και στην πέργκολα. Νιώστε σαν Έλληνας Θεός και απλά διαλέξτε τα σταφύλια κατευθείαν από το αμπέλι. Χρησιμοποιήστε τα φύλλα για να κάνετε ωραίες ντολμαμάδες και να φάτε τα σταφύλια σε μια ωραία «μουσταλευρία», ή να πιείτε τον χυμό.
Φάνες
Οι Φάνες είναι ένα πολύ γραφικό χωριό, με πολλά παλιά σπίτια και με ωραία μικρά δρομάκια. Έχει ένα ωραίο κέντρο όπου μπορείτε να βρείτε δύο μίνι μάρκετ, ένα μικρό τουριστικό κατάστημα με πολλά ωραία χειροποίητα άρθρα, ένα κομμωτήριο, δύο καφενεία και ένα σουβλάκι. Στον κεντρικό δρόμο θα βρείτε ένα μεγαλύτερο σουπερμάρκετ, ένα φαρμακείο και άλλα δύο Κομμωτήρια, δύο βενζινάδικα και ένα ζαχαροπλαστείο. Από το χωριό μπορείτε να φτάσετε στο σπίτι με τα πόδια μέσα σε 6 λεπτά. Το χωριό έχει ένα πολύ ζωντανό δημοτικό σχολείο και ένα δραστήριο πολιτιστικό κέντρο που συχνά διοργανώνει ωραίες εκδηλώσεις.
Μετά από 15 λεπτά με τα πόδια μπορείτε να είστε στη μακρά ωραία και αμμώδη παραλία των Φάνες, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, windsurf και ιστιοσανίδα. Υπάρχει ένα μικρό αλιευτικό λιμάνι και αρκετά ζεστά καφόνια και ακόμη και ένα beach bar.
Περιβάλλον
Το Soroni είναι το κοντινότερο μεγαλύτερο χωριό και σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε είναι εκεί, ένα μεγαλύτερο σουπερμάρκετ, ένα γυμνάσιο, πολλά καταστήματα και καφενεία και τα δημοτικά γραφεία. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Soroni έχει πολλές δραστηριότητες όπως ελληνικός χορός, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα. Στο Soroni υπάρχουν δυνατότητες για πολλά διαφορετικά αθλήματα όπως το τένις, ο στίβος (υπάρχει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Σουλά), το τζούντο, το μπαλέτο και το χιπ χοπ για τα παιδιά.
Αεροδρόμιο
Από τους Φάνες, μπορείτε να είστε στο αεροδρόμιο σε 10 λεπτά. Ακόμα και αν το αεροδρόμιο είναι εύκολο να φτάσει, δεν υπάρχει καμία διαταραχή θορύβου απολύτως.
Ρόδος
Ζώντας στο νησί η Ρόδος είναι ένα δώρο, τις περισσότερες ημέρες όταν ξυπνάς μπορείτε να δείτε το γαλάζιο του ουρανού και το Απολαύστε τον ζεστό ήλιο. Κάθε μέρα είναι σαν διακοπές. Η Ρόδος είναι το τέλειο Ελληνικό νησί: έχει όλα, βουνά, παραλίες, θάλασσα, γραφικά χωριά και μεγάλα καφενεία και ταβέρνες. Απόλαυσε τη ζωή σου κάτω από τον ήλιο! Δεν θα το μετανιώσεις.
Αξία 250.000 €
Το ακίνητο αυτό δεν πωλείται πλέον στον ιστότοπό μας.
Τιμή μη διαθέσιμη.
Κωδικός
62788a-37
Γραφείο : Elxis Greek Real Estate Services BV