Ακίνητα Ελλάδα

1.251 αγγελίες ακινήτων από γραφεία και ιδιώτες

Ελλάδα

Γαλλία

Ισπανία

Πορτογαλία

Ιταλία

Ελλάδα

Μαρόκο

Τυνησία

Κύπρος

Ισραήλ

Κροατία

...

EUR

£

$

CHF

AED

ALL

ARS

AUD

BRL

CAD

CNY

COP

CZK

DZD

EGP

FRF

HUF

ILS

ITL

JPY

MAD

MYR

PLN

SEK

THB

TND

VND

XCD

ZAR

Ακίνητο στο νησί της Σάμου

Ακίνητο στο νησί της Σάμου

Ακίνητο στο νησί της Σάμου

στην Ελλάδα Χώρα με αναρίθμητα τοπία, η Ελλάδα προσφέρει πολυποίκιλες ευκαιρίες για επένδυση ακινήτων. Είτε πρόκειται για ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα, σε ένα από τα πολυάριθμα Ελληνικά νησιά, είτε για ένα μεγάλο σπίτι στην Αθήνα, η επιλογή δεν θα είναι εύκολη. Επιπλέον, οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα, έχουν μειωθεί κατά 30% με 50% ανάλογα με την περιοχή. Η Ελλάδα διαθέτει ένα κράμα μυθολογίας και αρχαίας ιστορίας, που προκαλούν δέος και θαυμασμό ακόμη και σήμερα. Είτε προτιμάτε να κάνετε βόλτα γύρω από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, ή να απολαμβάνετε τις ειδυλλιακές παραλίες στα μικρά νησιά, θα έχετε πολλές και διαφορετικές επιλογές αγοράς κατοικίας στην Ελλάδα.

  • Κρήτη
  • ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ

Ακίνητο στην Κρήτη

Λουτρό, Κρήτη Τώρα το όνειρο για μια βίλα στο Αιγαίο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα σπίτι ή διαμέρισμα, ή να επενδύσετε σε κάποιο ακίνητο στην Κρήτη, αυτό το νησάκι γεμάτο ελαιόδεντρα μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς. Η περίπτωση ξεκίνησε να παρουσιάζει ενδιαφέρον από το 2014 οπότε οι τιμές έπεσαν και παραμένουν χαμηλές έκτοτε. Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας βρίσκεται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης πράγμα που διευκολύνει τις ενδοκοινοτικές αγορές. 'Ετσι, είναι πλέον εύκολη η αγορά ενός σπιτιού στην Κρήτη, στους λόφους ή δίπλα στη θάλασσα, απ' όπου μπορείτε να απολαύσετε θέα που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για ένα νησί με πλούσια ιστορία συνυφασμένη με την αρχαία μυθολογία. Ο μύθος λέει ότι στην Κρήτη γεννήθηκε και ο θεός Δίας.

Διαμερίσματα και οικίες για πώληση στη Κρήτη

Ακίνητο στην Κρήτη

Ακίνητο στην Κρήτη

Ακίνητο στο Βόρειο Αιγαίο Πέλαγος

Παλαιοί ανεμόμυλοι διατίθενται προς πώληση στο νησί της Χίου, στο Βόρειο Αιγαίο Χίος, Λέσβος ή Σάμος: Νησιά με προσωπικότητα και ομορφιά στο βορειανατολικό Αιγαίο και εντελώς διαφορετικά από τα νησιά του Κεντρικού Αιγαίου. Τα νησιά αυτά δεν έχουν επηρεαστεί τόσο από τον τουρισμό λόγω της απόστασής τους από την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά σε αυτή ακριβώς η αποστασιοποίησή τους οφείλουν την ιδιαίτερη χάρη τους. Μαγεύουν τον επισκέπτη με τα υπέροχα τοπία, τα γραφικά, παλιά χωριά του και φυσικά, τις υπέροχες παραλίες και τα ρυάκια τους με τα διάφανα νερά για τους λάτρεις της κολύμβησης και της ηλιοθεραπείας. Εκτός των παραπάνω, η οθωμανική επίδραση είναι αισθητή παντού αφού η ιστορία των νησιών αυτών είναι στενά συνδεδεμένη με αυτή της γειτονικής Τουρκίας. Ευκαιρία να τα ανακαλύψετε λοιπόν, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Και ο ιδανικότερος τρόπος για να το κάνετε είναι επενδύοντας σε αυτά. Ακόμη κι αν οι τιμές πώλησης στο Βόρειο Αιγαίο παραμένουν υψηλότερες από αυτές στην ηπειρωτική Ελλάδα, η αγορά ακινήτων παραμένει ακμαία και ενδιαφέρουσα στην περιοχή αυτή.

Διαμερίσματα και οικίες για πώληση στη ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ

Ακίνητο στο Βόρειο Αιγαίο Πέλαγος

Ακίνητο στο Βόρειο Αιγαίο Πέλαγος

Κτηματομεσιτικό γραφείο

Είστε ένα μεσιτικό γραφείο και θέλετε να προωθήσετε τις αγγελίες σας ;

Ιδιώτης

Είστε ένας ιδιώτης πωλητής και θα θέλατε να πωλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας ;